Skip to main content Join Talent Community

Кариери в България

Изграждане на бъдещето на здравеопазването в България

Искате ли да изградите удовлетворяваща и вълнуваща кариера у дома, в България? Присъединете се към Intuitive, където работата Ви ще има пряко влияние върху живота на хората. Наемаме служители за сглобяване, производство и инженеринг, за да създадем инструменти, които помагат на лекарите да преобразят грижата за пациентите.

Кои сме ние

Intuitive е световен лидер в минимално инвазивната грижа. Нашите авангардни роботизирани системи Da Vinci и Ion, революционизират начина, по който лекарите извършват процедурите, което ги прави по-малко инвазивни и подобряват времето за възстановяване на пациентите. Гордеем се, че нашата технология помага на пациентите да се върнат по-бързо към най-важното в живота си.

Какво ще правите

В нашето ново, модерно производствено предприятие в град Първомай, Вие ще бъдете начело на медицинските иновации. Ще произвеждаме ендоскопи за системата Da Vinci - усъвършенствани камери, които дават на хирурзите подробен поглед в тялото, което прави възможно минимално инвазивното лечение. Както обича да казва нашият екип, ендоскопът е „окото на роботизираната система“.

Вълнуваща и удовлетворяваща кариера в Intuitive

Когато се присъедините към Intuitive, ще:

  • Получавате конкурентно заплащане и придобивки: Предлагаме пакети, които Ви помагат да живеете живота, който искате.
  • Станете част от нашата променяща живота мисия: Всеки ден, Вашата работа ще допринася за подпомагане на пациентите по целия свят и за оформяне на бъдещето на здравеопазването.
  • Програми за обучение от световна класа: Научете всичко, от което се нуждаете, за да се отличите в ролята си.
  • Възможности за кариерно развитие: Ако сте отдадени и имате желание да се учите, ще имате шанса да израснете в нови роли и да ръководите екипи.
  • Култура на сътрудничество: Чувствайте се като част от един екип с отворена и подкрепяща среда, в която гласът Ви ще бъде чут.

Отворени роли

Готови ли сте да се присъедините към екипа, изграждащ бъдещето на здравеопазването? Потърсете следващата си работа в град Първомай.

Защо да работиш в Intuitive е повече от работа

Да работиш в Intuitive е нещо повече от работа - това е възможност да бъдеш част от нещо по-голямо, да приложиш опита и експертизата си към иновативни решения, които променят живота на хората. А за служители като маркетинг мениджъра Лукас Джоу, това е на лична основа.

Месецът, в който Лукас се присъединява към Intuitive, той разбира, че сестра му се нуждае от операция на черния дроб. След ужасяващ опит с предишна операция, тя се колебае и се страхува. Но Лукас ѝ помогна да потърси минимално инвазивни опции и тя има успешна операция с Da Vinci в Берлин.

„Мисията на Intuitive означава много за мен“, казва Лукас, „защото искам да живея в свят, в който всеки има достъп до висококачествени грижи, до най-съвременно хирургично лечение, точно каквото получи сестра ми.“

Гледайте видеото на Лукас, за да чуете неговата история.

Още не сте готови да кандидатствате?

Когато се присъедините към нашата Общност на талантите, ние ще Ви информираме за всичко относно Intuitive, включително нови работни места, истории на служители и новини за компанията. Ще видите как доказваме всеки ден какво е възможно – за нашата кариера и за минимално инвазивна роботизирана хирургия.

Присъединете се към нашата Общност на талантите